tiistai 10. tammikuuta 2012

Viimeinen päivä osallistua arvontaan!

Muistakaas nyt ihmiset osallistua arvontaan, tänään on viimeinen mahdollisuus osallistua ja voittaa hieno kukkaro! ;)

Mutta sitten valmiisiin juttuihin!

Siskolla oli tuossa synttärit ja pitihän kakskymppisten kerhoon siirtyneelle nyt antaa jotain söpöä, ettei pikku-sisko pieni aikuistu liian nopeasti! Kyseessä on siis söpö kukkaro 8 sentin leuoilla, ulkopuoli Bouncy Birds -trikoota ja sisus (tyylikkäästi eri kangaslaatua, eli) puuvillaa.



Eilen alkoi myös kauan odotettu pitsinnypläyskurssi! Olin ihan intopiukeena, mutta kyllä huomaa että siellä on samat mummot nyplänny sen kymmenen vuotta, opettaja oikeastaan jutteli vain niiden vanhojen kanssa, ja koko kolmetuntisesta kurssista kaksi ja puoli meni siihen, että piirrettiin tuo simppeli mynsteri (kuvassa neulojen alla oleva, tummalla kontaktimuovilla päällystetty pahvi), ja sitten puolattiin kymmenen paria nypylöitä (jotka oli pakko ostaa itselleen, olisin hankkinut omat etukäteen jos olisin tiennyt)... Muutenkin meininki oli vähän se, että "ottakaa tuosta" ja tunnin lopulla ladotaan hinta tiskiin että tuo ja tuo maksaa sen verran. Jos olisin tiennyt, oisin tuonut omat langat ja neulat ja muut kotoa... No, onneksi sentään alustan sai ilmaiseksi lainaan. Jostain rautakaupasta voisin hommata ihan omankin palan tuota finfoamia :) Ja jos pyytäisi iskää sorvaamaan muutaman kymmenen paria nypylöitä lisää, että sais muutaki tehtyä ku vaan jotain kapeaa nauhaa... :)

Tässä eilisen saavutus, melkein valmis lehti! Meillä tärkätään sitten tyylikkäästi hiuslakalla, ja sekin pitää tuoda enskerraksi kotoa :D