maanantai 31. lokakuuta 2011

Sisustusta ja neulomista

Olen jo pitkän aikaa halunnut ommella olohuoneeseen uudet verhot ja siihen mätsäävät sisustustyynyt. Eurokankaasta löytyi ihanaa pellavakangasta, fuksianvärinen oli alle kympin metri, limenvihreä melkein 15 euroa metriltä... Mutta loppujen lopuksi olohuoneen uuden ilmeen hinnaksi tuli kuutisenkymppiä, mikä ei musta oo kovin paha hinta kuuden metrin kapasta ja kahdeksasta tyynynpäällisestä!

Mitään ohjetta tai kaavaa mulla nyt ei varsinaisesti ollut, verhot oli vaan neljä kertaa kankaanleveys ommeltuna pitkäksi verhoksi, korkeutta verholle tuli 60 senttiä miinus käänteet. Tyynyjä tein neljä molempia värejä.

Tää fuksia on kyllä tosi villi väri, mitä pimeämpi huone, sitä enemmän se näyttää viininpunaiselta, ja jos on oikein kirkasta, se on melkein pinkkiä! Tykkään! Kovastihan tuo pellava menee ryppyyn, mutta jos sen ottaa sillä asenteella, että "niin sen pitääkin"... ;)




Sitten oonkin neulonut jonkinverran, siskolle sain jouluksi tehtyä sukat, jotka on vain päättelyä vailla, ja puikoilla on nyt sit myös Purosta pipo itselle. Niistä kuvia sitten kun valmistuu...

Tänään sain viimein muuten sen Metsolan kangastilauksenkin, ja voi nam mitä kankaita! Mitähän kaikkea ihanaa niistä keksisi... :) Löysin Sinooperista parit kukkaronkehyksetkin, jos vaikka niitä sitten seuraavaksi?